Ham 'Em High
Ham em high
Загальна інформація
Дата виходу 23 грудня 2010 року
Кількість рівнів 48
Наступний Епізод Mine and Dine
Попередній Епізод The Big Setup
Гра Angry Birds

Ham 'Em High (по-укр. Шинка вище них.) - П'ятий епізод оригінальної гри Angry Birds. Епізод складається з 45 рівнів, плюс є 3 рівня від Facebook.

Сюжет

Свині вп'яте крадуть яйця у пташок за допомогою ласо, а потім тікають на дикий захід. 

Ham 'Em High - ролик 1

Вступний ролик: яйця вкрадені.

Ham 'Em High - ролик 2

Після проходження першої локації: Шоломак переможений.

Ham 'Em High - ролик 3

Після проходження другої локації: Містер Усач переможений.

Ham 'Em High - ролик 4

Після проходження третьої локації і всього епізоду: яйця повернуті, Король свиней переможений

Тематика локації

На фоні з'являються кактуси і вігвами. Свині носять ковбойські капелюхи і сомбреро.

Цікаві Факти

  • Свиня одягнена в ковбойський капелюх, і що тримає ласо на логотипі епізоду - пародія на Індіану Джонса.
  • В одному із золотих яєць споруда нагадує напис "Ріо". Це натяк на гру Angry Birds Rio.

Золоті Яйця

  • Якщо набрати по три зірки в кожному рівні епізоду, відкриється додатковий рівень.
  • Золоте яйце, щоб відкрити інший додатковий рівень, заховано на рівні 12-12. Воно знаходиться в кубку.
  • Інше золоте яйце на рівні 13-10, воно звисає з високого пагорба на мотузці.
  • Наступне золоте яйце на рівні 13-12. Запустіть білого птаха у зворотний бік і скиньте яйце на платформу.
  • Інше золоте яйце знаходиться на рівні 14-4, високо-високо на пагорбі.

Виноски

Відвідайте інші вікіпроекти на Вікія!

Випадкова вікі