Birdday Party
Birdday party
Загальна інформація
Дата виходу 11 грудня 2011 року
Кількість рівнів 30
Наступний Епізод Bad Piggies
Попередній Епізод Mine and Dine
Гра Angry Birds

Birdday Party (по-укр. Вечірка на честь Дня Птахів) - сьомий епізод оригінальної гри Angry Birds. Епізод випущений в 2011 році на честь другого дня народження гри. Спочатку вийшло 15 рівнів епізоду, а в 2012 році вийшло оновлення, після якого до епізоду додалося ще 15 рівнів, в них з'явилася Рожева Пташка.

Сюжет

Свині крадуть яйця і з'їдають святковий торт.

Birdday Party - ролик 1

Вступний ролик: яйця вкрадені

Birdday Party - ролик 2

Після проходження першої локації: Містер Усач переможений

Birdday Party - ролик 3

Після проходження другої локації і всього епізоду: яйця з тортом повернуті, Король свиней переможений

Золоті яйця

  • На рівні 18-6 заховано золоте яйце, якщо його дістати, також відкриється додатковий рівень. Воно знаходиться високо справа в квадратному дерев'яному блоці, його можна дістати жовтої птахом.
  • На рівні 19-14 заховано золоте яйце. Щоб його дістати, спочатку потрапте в торт з TNT зліва. Після цього зліва від платформи, на якій встановлена ​​рогатка, з'явиться золоте яйце. Акуратно скиньте на нього жовту птицю.
  • На рівні 18-15 заховано НЕ золоте яйце, а секретний шматок святкового пирога. Щоб його дістати спочатку за допомогою жовтого і оранжевого птиці треба зробити так, щоб вибухнув динаміт далеко праворуч, і шматок блоку впав на динаміт ще правіше і знищив пончик. Позаду платформи з'явиться скриня зі скарбами, на нього треба скинути яйце білого птаха. Праворуч впадуть уламки і ви отримаєте шматок святкового пирога. Це просто шматок пирога, він НЕ відкриває додатковий рівень. Зате ви отримуєте нагороду Cakemonger (тільки на IOS).

Оновлення 2012 року

Епізод випущений в 2011 році на честь другого дня народження гри. Спочатку епізод налічував 15 рівнів. Але в 2012 році, в третю річницю з дня створення гри, вийшло ще 15 рівнів. У цьому оновленні додалася ще одна локація, а нумерація рівнів епізоду Bad Piggies, який вийшов раніше оновлення, змінилася. З цим оновленням вперше в оригінальній грі з'явилася Рожева птах. Також птахи почали носити аксесуари, з'явився новий вибухає блок - торт з динамітом. Змінився режим King Pig, туди додали рожеву птицю, точніше дівчинку-свиню, яка стала її замінювати. Додався третій ролик. його показують після проходження другої локації.

Цікаві Факти

  • Назва епізоду походить від словосполучення birthday party ( вечірка на честь дня народження) , але в ньому використовується слово bird (птах) .
  • Король свиней з'являється тільки у вступному і заключному ролику .
  • На деяких рівнях з'являються свині в паперовій короні , але це лише аксесуар , це не король свиней.
  • На рівнях зустрічаються повітряні кульки з цифрою 2 , символізують те , що грі виповнилося 2 роки. В останньому оновленні з'явилися кульки з цифрою 3 .
  • У другій локації птиці носять різні аксесуари .
  • Це перший епізод , присвячений святу в оригінальній грі.
  • Можливо , дія гри відбувається на гігантському святковому торті.
  • До того, як епізод оновили в 2012 році , це був самий короткий епізод оригінальної гри.
  • Рівень 18-15 - трьохсотий рівень оригінальної гри.
  • Це перший епізод з усієї серії ігор , тематика якого пов'язана з їжею. Другий - епізод Angry Birds Space Utopia .
  • Цей епізод єдиний ( в оригінальній з Angry Birds ) де з'являється Бабблз . Напевно тому що , що тут йде війна за торт , а , як вам відомо Бабблз - великий ласун.
  • Також це єдиний епізод де у вступному і заключному ролику з'являється Бабблз .

Відвідайте інші вікіпроекти на Вікія!

Випадкова вікі