Зірки
3 звезды классика

Зірки - своєрідна " одиниця якості " у серії ігор Angry Birds.

Опис

Зірки використовуються по закінченню рівня при підрахунку набраних гравцем очок. Є три рівні якості, визначених зірками: 1 зірка (слабке проходження), 2 зірки (нормальне проходження) і 3 зірки (хороше проходження). Варіант, коли гравець не отримує жодної зірки, можливий тільки в тих випадках, коли він так і не доводить рівень до переможного кінця, залишаючи деяких свиней незнищені, або коли гравець ізпользовал могутнього орла. В інших же випадках, хоча б одну зірку він отримає обов'язково. Кількість набраних на рівні зірок можна бачити на екрані «Рівень пройдений» і в опції вибору рівнів.

Якщо гравець набрав на рівні менше трьох зірок, пізніше він зможе зіграти в нього ще раз і спробувати набрати більше зірок (тобто, побити власний рекорд). 

Розподіл зірок

Зірки розподіляються, перш за все, за кількістю набраних на рівні очок. На різних рівнях за одні й ті ж окуляри можна отримати різну кількість зірок - це пов'язано з тим, що кожен рівень по-своєму унікальний, і для хорошого або поганого знищення блоків в його будівлях можуть вимагатися різні окуляри.

У більшості випадків, зірки розподіляються так:

1 зірка: Слабке проходження рівня на невелике число очок; найчастіше без залишилися птахів.

2 зірки: Нормальне проходження рівня на середнє число очок; нерідко дається за збереження мінімуму птахів.

3 зірки: Хороше проходження рівня на максимально доступне число очок; дається за збереження більшості птахів (або взагалі, якщо пройти рівень однієї пташкою).

За проходження всіх рівнів небудь локації на 3 зірки гравцеві в багатьох іграх надається небудь, наприклад Могутній орел або спеціальні рівні. Щоб отримати три зірки, треба або прагнути знищити якомога більше блоків, або використовувати птахів настільки ефективно, щоб частина з них залишилася невикористаною. На деяких рівнях отримати три зірки досить легко, на деяких досить складно.

При грі Могутнім Орлом зірки відсутні. Вимірюється у відсотках ефективності Могутнього Орла, якщо набрати 100% можна отримати перо (у Year of the Dragon - червону статуетку риби вряди, в Angry Birds Star Wars - тисячолітнього сокола і медаль).

Bad Piggies 

У грі Bad Piggies логіка отримання зірок дещо інша. Якщо гравець дістався фінішу, він отримує одну зірку. Для отримання другого і третього зірки, треба виконати певні умови, які змінюються в залежності від рівня. Від гравця може знадобитися:

- Дістати одну або дві коробки з зірками.

- Зробити так, щоб транспортний засіб не розвалилося до того, як досягне фінішу.

- Не використовувати будь-яку з деталей.

- Дістатися до фінішу за певну кількість часу.

- Довезти до фінішу не тільки свиню, а й Короля свиней.

Не обов'язково збирати всі три зірки за одну спробу, іноді це навіть неможливо. Досить просто переграти рівень, дотримуючись параметри отримання тієї чи іншої зірки.

Відвідайте інші вікіпроекти на Вікія!

Випадкова вікі